top of page

DESENVOLUPAMENT INFANTIL I HUMÀ DE GAMBIA

gambia

LA SITUACIÓ

És difícil de creure, però si, la fam és una realitat quotidiana per 795 milions de persones a tot el món. La fam i la malnutrició tenen efectes devastadors en les famílies i les comunitats, el que fa que les persones siguin més susceptibles a les malalties, i per tant causa deficiències físiques causa de la falta de nutrients i el retard en el desenvolupament de les habilitats .

 

Gàmbia, continua amb un alt índex de mortalitat infantil per malalties evitables i / o tractables. Però en l'arbre de problemes, aquesta situació és una conseqüència per la manca de la prevenció sanitària entre d'altres.

punts de vista

INDEPENDÈNCIA

Creiem en l'autosuficiència, perquè les comunitats preservin la seva identitat cultural i la integritat de recursos.

INVOLUCRACIÓ

Per aconseguir el nostre repte, ens cal involucrar la societat espanyola i gambiana, perquè junts, vam arribar més lluny.

INVERSIÓ

Invertir és millor que donar. Hi ha 1.000 milions de raons per invertir en la sanitat, en l'educació i en l'equitat.

nens africa

EL NOSTRE REPTE

En primer lloc, centrem la nostra atenció als primers cinc anys de la vida d'un nen ja que són els més importants per a un desenvolupament saludable. La salut infantil és el pilar fonamental en els nostres projectes. 

En segon lloc, la prevenció. Com? Amb educació. És la millor inversió perquè la comunitat pugui créixer creant una societat més sàvia, i amb més coneixement per a un creixement estable.

Crear una combinació de coneixements, pràctiques i recursos per evitar comportaments perillosos en matèria d'higiene.

ENS AJUDES A ACONSEGUIR EL NOSTRE REPTE?

bottom of page